#GeTillbaka - Lyfter unga förebilder

Nyheter

Intervju med Kimberly Clark

Under 2017 vann du det nationella #GeTillbaka stipendiet för unga entreprenörer. Varför vann du?

Med utgångspunkten av att vilja ge tillbaka tror jag att jag med min produkt stod ut då den passade tävlingskriterierna väl. Kombinationen av min kreativitet, erfarenhet och förmåga att konkretisera mina visioner gjorde att jag lyckades ta fram en användbar och nödvändig produkt som fyller ett behov inom flera sektorer.

Vad är ditt starkaste minne från upplevelsen att delta i processen för att vinna #GeTillbaka ?

Det starkaste minnet från pitch-dagen är nog hur hårt mitt hjärta bultade när jag gick in för att pitcha för juryn. Jag var osäker om jag som gymnasieelev skulle kunna göra ett avtryck så att juryn skulle komma ihåg mig och att jag skulle framstå som någon att satsa på.

Vad var det bästa med att vinna priset?

Det var en oförglömlig kväll att få stå på trappavsatsen inne i Stockholms Stadtshus för att ta emot #GeTillbaka stipendiet. Det var både en bekräftelse på att det fanns potential och en ära att vara 2017s vinnare. Min entreprenör resa tog verkligen fart i och med att jag vann vilket skapade rubriker och publicitet.

Vad kan du ge för tips till andra som ska tävla om priset och pitcha inför juryn?

Mitt största tips är att du som kvalificerad deltagare ser juryn som din största och viktigaste kund. Inse att det är nu eller aldrig och se till att din pitch sitter som gjuten.

____

Vill du också ansöka till #GeTillbaka2019 och få tillgång till mentorskap och stipendier?
Ansök på info@getillbaka.se

Artiklar

Stipendiet delas ut av

Tack för din röst! Något blev fel! Du har redan röstat.

Nu håller vi tummarna för att din favorit i #GeTillbaka vinner tävlingen!

Testa att rösta igen, rösten räknas enbart om du delar inlägget på Facebook.

Du kan bara rösta en gång!