#GeTillbaka - Lyfter unga förebilder

Nyheter

#GeTillbaka - Jurydagen 2019

Ett CSR-projekt som instiftades av den digitala byrån Wasabi Web, som utvecklats till en rikstävling där tillsammans med organisationen Företagarna och partnern SJ.

Under dagen fick våra tio finalister till årets stipendier pitcha sitt projekt under två minuter. Det var en imponerande samling drivna unga entreprenörer. Åldern får max vara 35 år och kriterierna för juryn att förhålla sig till är att man skall vara förebild för unga entreprenörer, arbeta med hållbarhet och vara långsiktig och ambitiös med sitt engagemang. Dessutom ha ett gott ledarskap. Juryn hade ingen lätt uppgift

Ur denna imponerande grupp av nominerade togs det fram 4 st slut-finalister som kommer få gå på galan “Årets Företagare” där årets stipendiater utses i Stockholms Stadshus.


Tack till årets finalister:
Petra Jacob – SMS hjälpen
Assiye Süer – swespacetech.com
Mariella Issa – Connecting People
Ayrin Khamoushi – Äldre omsorg
Filip Reineby – Föreläsare
Louise Hammarbäck Miranda – Pacs
Malin Fredriksson – Cirkelbyrån AB
Hamza Qadoumi – Ecobloom
Matilda Sandström – Nordic Psychology
Matteo Ghetti, Stergios Efes, Mikaela Michou – Nonorank

Årets stipendiater utses på galan Årets Företagare den 11e Oktober.

Om #GeTillbaka:
#GeTillbaka är den digitala byrån Wasabi Webs välgörenhets-initiativ som startades 2015. I egenskap som ung entreprenör har grundaren Nils skapat ett stipendium tillsammans med olika partners för att främja entreprenörskap bland unga. 2017 blev projektet nationellt och arrangeras tillsammans med Företagarna. Sök till stipendiet på: https://getillbaka.se/ansok/

Tidigare vinnare:


“Som initiativtagare till projektet gör det mig oerhört stolt att se hur priset har utvecklats. Stipendiaterna som årligen tas fram är allihopa stora förebilder som sprider inspiration i sin närhet och visar att om de kan – så kan andra också! Tacksam att få göra detta igen tillsammans med Företagarna och SJ.”

Nils Engvall, Medgrundare Wasabi Web

Artiklar

Stipendiet delas ut av

Tack för din röst! Något blev fel! Du har redan röstat.

Nu håller vi tummarna för att din favorit i #GeTillbaka vinner tävlingen!

Testa att rösta igen, rösten räknas enbart om du delar inlägget på Facebook.

Du kan bara rösta en gång!