#GeTillbaka - Lyfter unga förebilder

Nyheter

#GeTillbaka + AW med SJ = Sant <3

#GeTillbaka är tillbaka! Företagarna och Wasabi Web främjar ungt entreprenörskap med nationellt ledande stipendium för tredje gången.

Företagarna och Wasabi Web arrangerar ett event den 9e maj på SJ:s huvudkontor. Syftet med eventet är att uppmärksamma allmänheten om att söka till årets stipendier och även lyfta tidigare vinnare på scen för att höra vad som hänt sedan sist.

Anmälan sker på https://www.foretagarna.se/event/riks/2019/maj/GeTillbakamingel/

Den 10 september utses 2 stipendiater av en jury bestående av framstående personer inom näringslivet. Vinnarna av årets stipendier, värde på 25.000 kr styck, offentliggörs på Företagarnas gala “Årets Företagare” i Stockholms stadshus den 10 oktober. Under galan kommer även vinnarna av ”Årets företagare” samt ”Årets unga företagare” att utses.

Om #GeTillbaka:
#GeTillbaka är den digitala byrån Wasabi Webs välgörenhets-initiativ som startades 2015. I egenskap som ung entreprenör har grundaren Nils skapat ett stipendium tillsammans med olika partners för att främja entreprenörskap bland unga. 2017 blev projektet nationellt och arrangeras tillsammans med Företagarna.

Läs mer om stipendiet och hur du ansöker på:
https://getillbaka.se/om-stipendiet/

“Som initiativtagare till projektet gör det mig oerhört stolt att se hur priset har utvecklats. Stipendiaterna som årligen tas fram är allihopa stora förebilder som sprider inspiration i sin närhet och visar att om de kan – så kan andra också! Tacksam att få göra detta igen tillsammans med Företagarna och SJ.”

Nils Engvall, Medgrundare Wasabi Web

”Företagarna drivs av att utveckla Sverige så att vårt land även i framtiden är en av de bästa länderna att leva, verka och bo i. Utvecklingen blir först möjlig när företagsamma människor når sin fulla potential och får förutsättningar att kunna lösa dagens och framtidens problem. Vi vill kunna överlämna ett land och ett samhälle till våra barn och barnbarn som vi är stolta över. Därför är det självklart för Företagarna att #GeTillbaka.”

Günther Mårder, VD Företagarna

“Vi vet att det kan vara både utmanade och tidskrävande att starta ett nytt företag. Därför vill SJ vara en av de viktigaste krafterna för att hjälpa till. Det gör vi bland annat genom samverkan av olika nätverk och erfarenhet av att driva ett bolag i över 160 år. Vi tror att entreprenörskap driver Sverige framåt, en resa vi vill vara med på, därför stödjer vi #GeTillbaka”

Cadi Costivana – Corporate Partnership Manager SJ

För mer information:

Frida Carlsson, projektledare, Företagarna
frida.carlsson@foretagarna.se

073-570 89 60

Nils Engvall, Medgrundare, Wasabi Web
nils@wasabiweb.se
0703734986

Om Företagarna
Företagarna företräder 70 000 företagare och erbjuder sina medlemmar nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål. I vårt nätverk för unga entreprenörer arrangerar vi resor, utbildningar och träffar. www.foretagarna.se

Om Wasabi Web
Wasabi Web är en prisbelönad digital byrå i Stockholm, Uppsala som inriktar sig på, webbproduktion, digital marknadsföring, drift och säkerhet och utbildningar som ökar företags intäkter. https://wasabiweb.se

Artiklar

Stipendiet delas ut av

Tack för din röst! Något blev fel! Du har redan röstat.

Nu håller vi tummarna för att din favorit i #GeTillbaka vinner tävlingen!

Testa att rösta igen, rösten räknas enbart om du delar inlägget på Facebook.

Du kan bara rösta en gång!