#GeTillbaka - Lyfter unga förebilder

Nyheter

#GeTillbaka – är tillbaka!

Nytt år, nya möjligheter och nya talanger som ska hyllas!  Mitt namn är Klara-Maria Mach, tillvardags driver jag bolaget Entreprenörden och bl.a. den nationella kvinnokonferensen Wonder Women. I år har jag fått äran att vara ambassadör för stipendiet #GeTillbaka men även programledare tillsammans med Staffan Taylor.

 

Hur kommer 2019 bli egentligen?

Jag hoppas på något helt fantastiskt. Själv har jag följt digitala byrån Wasabi Web & stipendiet i 3 år och har sett hur konceptet har utvecklats. Årets upplägg av #GeTillbaka är självklart utvecklat till det yttersta. Vi kommer att bjuda på en webbserie under hösten där ni kan följa finalisterna och själva uttagningen.

Dessutom kommer det även anordnas 2 event under våren/sommaren, ett event i Uppsala och ett event i Stockholm. Under eventen kommer vi bl.a. få lyssna på tidigare vinnare om vad stipendiet har betytt för dem genom att jag och Staffan intervjuar dem. Ser verkligen fram emot det!

Årets jury

Det jag verkligen ser fram emot är att arbeta tillsammans med årets jury. I år består juryn av 8 utvalda profiler, allt från Sevana Ghadimi, Heaven Bereket som vann förra året men även serieentreprenören Saeid Esmaeilzadeh. Kika in juryn: https://getillbaka.se/jury/

En spännande konstellation som finalisterna kommer få träffa.

Hur blir man finalist?

För att bli finalist (topp 10) måste du först uppfylla dessa kriterier:

  • Att via sitt företag eller projekt vara en förebild för ungt entreprenörskap & hållbarhet
  • Ha en långsiktig ambition med sitt engagemang
  • Visa på ett gott ledarskap
  • Fylla högst 35 år under nominerings-året

Uppfyller du kriterierna, då skickar du in en ansökan https://getillbaka.se/ansok/ . Ansök redan idag! Det går även bra att nominera via sociala medier. Glöm inte att skriva #GeTillbaka och tagga @wasabiweb @sj och @foretagarna

Som ni märker kommer 2019 bli det bästa årets hittills. Därför får du inte missa denna resa.

Vi ses,

Klara-Maria Mach

Artiklar

Stipendiet delas ut av

Tack för din röst! Något blev fel! Du har redan röstat.

Nu håller vi tummarna för att din favorit i #GeTillbaka vinner tävlingen!

Testa att rösta igen, rösten räknas enbart om du delar inlägget på Facebook.

Du kan bara rösta en gång!