#GeTillbaka - Stipendier för unga förebilder i Sverige

Smilla

Smilla Ahlvärn

Film om Smilla:

Jag förtjänar årets stipendium av flera skäl. Mitt engagemang och mod att tackla samhällsproblemet gällande sömnbrist, främst hos unga, visar på en stark vilja att göra verklig skillnad. Jag är en person som ständigt har i åtanke att motivera andra och sprida glädje vilket skapar en positiv dominoeffekt. Detta stipendium skulle möjliggöra för mig att fortsätta mitt arbete kring sömn och göra det möjligt för mig att visa för allt fler vikten av en god sömnhälsa. Detta skulle i sin tur gynna hållbarheten och skapa en positiv samhällsutveckling på lång sikt. Jag försöker med hjälp av min positiva energi och engagemang skapa en atmosfär av hopp och möjligheter. Jag vill med hjälp av föreläsningarna inte bara inspirera och informera individer utan samhället i stort kring vikten av en god sömnhälsa.

Stipendier för unga förebilder

Webbyrån Wasabi Web vill uppmärksamma Sveriges duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer och har därför skapat  stipendiet #GeTillbaka som sedan starten delat ut över 500.000 kr.

Stipendiaterna utses av en jury bestående av framstående personer från organisationer och företag. Priset innefattar mentorskap och ett stipendium värt 25.000 kr. Under 2022 kommer ett speciellt #GeTillbaka stipendium delas ut i samband med Wasabi Webs 10-års jubileum.

Se årets jury: Läs här. ⭐❤

Artiklar

Stipendiet delas ut av

Tack för din röst! Något blev fel! Du har redan röstat.

Nu håller vi tummarna för att din favorit i #GeTillbaka vinner tävlingen!

Testa att rösta igen, rösten räknas enbart om du delar inlägget på Facebook.

Du kan bara rösta en gång!