#GeTillbaka - Stipendier för unga förebilder i Sverige

mr exell

Rasmus Exell

Film om Rasmus:

Från att ha pratat med hundratals ungdomar, föräldrar och lärare under åren jag föreläst har insett hur viktig denna information är för att tackla studierna och livets utmaningar. Därför har jag skapat Evolves resurscenter innehållande föreläsningar, online-gemenskap och Evolves egna app som jag i sin tur erbjuder skolor. Detta skapade jag för att effektivisera spridningen av just denna kunskap på ett modernt och relevant sätt. Jag har en brinnande passion av att hjälpa andra ungdomar med sin psykiska hälsa och är det något jag kommer göra resten av livet så är det just det. Även om det varit otroligt många timmars arbete, slit, svett och tårar så har det varit värt varenda minut. Speciellt när mängder med elever har kommenterat att de känner att de börjar få kontroll över sin stress och att de förstår sina känslor bättre. Dessutom har också lärare har kommit fram och sagt att de önskar att de fått höra detta i sina tonår och att de själva fått en större förståelse för hur de ska hantera sin psykiska hälsa. Drömmen om att erbjuda alla Sveriges skolelever tillgång till Evolves resurscenter kanske känns långt borta, men inte omöjligt. För Evolve UF är inte bara ett vinstdrivande företag för mig utan också en odödlig passion för att hjälpa andras välmående.

Melissa 2
bild 2

Melissa Ychoo

Melissa Ychoo
Filip
bild 2

Filip Lange

Filip Lange
mr exell
bild 2

Rasmus Exell

Rasmus Exell

Stipendier för unga förebilder

Webbyrån Wasabi Web vill uppmärksamma Sveriges duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer och har därför skapat  stipendiet #GeTillbaka som sedan starten delat ut över 500.000 kr.

Stipendiaterna utses av en jury bestående av framstående personer från organisationer och företag. Priset innefattar mentorskap och ett stipendium värt 25.000 kr. Under 2022 kommer ett speciellt #GeTillbaka stipendium delas ut i samband med Wasabi Webs 10-års jubileum.

Se årets jury: Läs här. ⭐❤

Artiklar

Stipendiet delas ut av

Tack för din röst! Något blev fel! Du har redan röstat.

Nu håller vi tummarna för att din favorit i #GeTillbaka vinner tävlingen!

Testa att rösta igen, rösten räknas enbart om du delar inlägget på Facebook.

Du kan bara rösta en gång!