#GeTillbaka - Stipendier för unga förebilder i Sverige

img-Kajsa-Saleem-3

Kajsa Saleem

Grundare - Child Rights Eurasia

Kajsa är en ung ledare som tagit initiativ till att rikta resurser som finns i Sverige och världen mot att effektivt hjälpa, skydda och utveckla barn i Pakistan, Zambia, Sverige och nu även Ukraina. Jag fick privilegiet att träffa henne och försöka stötta henne under 2020-2021, och sen dess har verksamheten växt ytterligare och hon är nu inte själv i arbetet utan har samlat på sig ett team här i Sverige och engagerade vuxna och proffs lokalt där barna behöver hjälp. Hon är in it for life, och det här är bara början, hon visar att hon har drivet och passionen för att få detta att växa i en värld med allt större behov av en vuxenvärld som tar ansvar för att ta hand om och ge förutsättningar för utveckling till våra unga som mest behöver det.

Länk till hemsida: childrightseurasia.com

Röstningen sker via Facebook. Tänk på att du måste vara inloggad eller logga in på Facebook när du klickar på knappen "Rösta", samt acceptera pop-ups för att rösten ska registreras. För de som inte har Facebook, kan även rösta genom att maila till info@getillbaka.se
img-Polina-Otto-Alexandra-Sandberg-1

Alexandra Sandberg & Polina Otto

Alexandra Sandberg & Polina Otto
img-diana-4

Diana Vasiliou

Diana Vasiliou
img-Kajsa-Saleem-3

Kajsa Saleem

Kajsa Saleem

Stipendier för unga förebilder

Webbyrån Wasabi Web vill uppmärksamma Sveriges duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer och har därför skapat  stipendiet #GeTillbaka som sedan starten delat ut över 500.000 kr.

Stipendiaterna utses av en jury bestående av framstående personer från organisationer och företag. Priset innefattar mentorskap och ett stipendium värt 25.000 kr. Under 2022 kommer ett speciellt #GeTillbaka stipendium delas ut i samband med Wasabi Webs 10-års jubileum.

Se årets jury: Läs här. ⭐❤

Artiklar

Stipendiet delas ut av

Tack för din röst! Något blev fel! Du har redan röstat.

Nu håller vi tummarna för att din favorit i #GeTillbaka vinner tävlingen!

Testa att rösta igen, rösten räknas enbart om du delar inlägget på Facebook.

Du kan bara rösta en gång!