#GeTillbaka - Stipendier för unga förebilder i Sverige

Ella

Ella Vågbratt

Film om Ella:

Under det halvår som gått med mitt UF-företagande så har jag funnit mig själv i rollen som ledande initiativtagare. Att initiera projekt och idéer är väldigt utmanande men också väldigt stimulerande och ger mig energi. Jag mår bra av att inspirera andra och driva positiv förändring i min omgivning.

Ett mentorskap skulle gynna min fortsatta personliga utveckling i ledarskap där jag vill fortsätta att inspirera och inspireras. Jag ser GeTillbaka som en fortsättning i min ambition att bli en framgångsrik entreprenör som jobbar för hållbar utveckling i samhället.

Stipendier för unga förebilder

Webbyrån Wasabi Web vill uppmärksamma Sveriges duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer och har därför skapat  stipendiet #GeTillbaka som sedan starten delat ut över 500.000 kr.

Stipendiaterna utses av en jury bestående av framstående personer från organisationer och företag. Priset innefattar mentorskap och ett stipendium värt 25.000 kr. Under 2022 kommer ett speciellt #GeTillbaka stipendium delas ut i samband med Wasabi Webs 10-års jubileum.

Se årets jury: Läs här. ⭐❤

Artiklar

Stipendiet delas ut av

Tack för din röst! Något blev fel! Du har redan röstat.

Nu håller vi tummarna för att din favorit i #GeTillbaka vinner tävlingen!

Testa att rösta igen, rösten räknas enbart om du delar inlägget på Facebook.

Du kan bara rösta en gång!