#GeTillbaka - Stipendier för unga förebilder i Sverige

img-diana-4

Diana Vasiliou

Sveriges yngste skolchef

Diana är Sveriges yngsta skolchef och dessutom tillsammans med sin bror den yngsta huvudmannen som någonsin fått tillstånd att starta fristående skola i Sverige! Diana är vidare en inspirationskälla för unga entreprenörer, som inger framtidstro och som visar på hur kunskap, utbildning och entreprenörskap går hand i hand. Samtidigt visar Diana på, och bidrar till att ändra förhållandevis förutfattade och förlegade tankar och idéer om vem som kan äga, förvalta och driva skolor i Sverige år 2022 på chefs- och huvudmannanivå. “Kan hon så kan jag!” – helt enkelt.

Hennes företag hamnade på Företagarnas lista “103 unga idéer” förra året. Företaget innehar både UC Guld (högsta kreditvärdighet). UC har även tilldelat företaget Nordiskt tillväxtcertifikat/Nordic Growth Company som visar på enastående god betalningsförmåga, soliditet, lönsamhet och tillväxt. Endast 5% av Sveriges samtliga företag uppfyller kriterierna för tillväxtcertifikat.

Inte nog med det, hon räddar även bortsprungna katter på fritiden och engagerar sig ideellt i stiftelsen Kattjouren, dvs Crazy Cat Lady 🙂

Media: lararen.se/chefochledarskap/skolutveckling/hon-ar-sveriges-yngste-skolchef

Röstningen sker via Facebook. Tänk på att du måste vara inloggad eller logga in på Facebook när du klickar på knappen "Rösta", samt acceptera pop-ups för att rösten ska registreras. För de som inte har Facebook, kan även rösta genom att maila till info@getillbaka.se
img-Polina-Otto-Alexandra-Sandberg-1

Alexandra Sandberg & Polina Otto

Alexandra Sandberg & Polina Otto
img-diana-4

Diana Vasiliou

Diana Vasiliou
img-Kajsa-Saleem-3

Kajsa Saleem

Kajsa Saleem

Stipendier för unga förebilder

Webbyrån Wasabi Web vill uppmärksamma Sveriges duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer och har därför skapat  stipendiet #GeTillbaka som sedan starten delat ut över 500.000 kr.

Stipendiaterna utses av en jury bestående av framstående personer från organisationer och företag. Priset innefattar mentorskap och ett stipendium värt 25.000 kr. Under 2022 kommer ett speciellt #GeTillbaka stipendium delas ut i samband med Wasabi Webs 10-års jubileum.

Se årets jury: Läs här. ⭐❤

Artiklar

Stipendiet delas ut av

Tack för din röst! Något blev fel! Du har redan röstat.

Nu håller vi tummarna för att din favorit i #GeTillbaka vinner tävlingen!

Testa att rösta igen, rösten räknas enbart om du delar inlägget på Facebook.

Du kan bara rösta en gång!