#GeTillbaka - Stipendier för unga förebilder i Sverige

img-Polina-Otto-Alexandra-Sandberg-1

Alexandra Sandberg & Polina Otto

Grundare - Carrus Network

Polina Otto tror på att varje ungdom har en gnista inom sig med nyfikenhet som oftast stärks eller sänks beroende på vilka kontexter man befinner sig inom i en tidig ålder. Som 15 åring undrade hon varför det fanns massor av event för vuxna om framtiden, tech, entreprenörskap och personlig utveckling men inte för ungdomar från från 15 års åldern.

Med begränsade förebilder och kontexter hamnade hon av en slump på ett TEDx event där hon träffade sin framtida vapendragare Alexandra Sandberg. Efter att varit den yngsta på många tech och startup event i Stockholm grundade hon därför nätverket Carrus Network år 2017 tillsammans med Alexandra för att skapa det som inte fanns. Idag har Carrus rustat upp över 2000 ungdomar inför framtiden genom 60+ events i Stockholm med partners så som IVA, SEB, Berghs, Norrsken House och Almi.

Röstningen sker via Facebook. Tänk på att du måste vara inloggad eller logga in på Facebook när du klickar på knappen "Rösta", samt acceptera pop-ups för att rösten ska registreras. För de som inte har Facebook, kan även rösta genom att maila till info@getillbaka.se
img-Polina-Otto-Alexandra-Sandberg-1

Alexandra Sandberg & Polina Otto

Alexandra Sandberg & Polina Otto
img-diana-4

Diana Vasiliou

Diana Vasiliou
img-Kajsa-Saleem-3

Kajsa Saleem

Kajsa Saleem

Stipendier för unga förebilder

Webbyrån Wasabi Web vill uppmärksamma Sveriges duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer och har därför skapat  stipendiet #GeTillbaka som sedan starten delat ut över 500.000 kr.

Stipendiaterna utses av en jury bestående av framstående personer från organisationer och företag. Priset innefattar mentorskap och ett stipendium värt 25.000 kr. Under 2022 kommer ett speciellt #GeTillbaka stipendium delas ut i samband med Wasabi Webs 10-års jubileum.

Se årets jury: Läs här. ⭐❤

Artiklar

Stipendiet delas ut av

Tack för din röst! Något blev fel! Du har redan röstat.

Nu håller vi tummarna för att din favorit i #GeTillbaka vinner tävlingen!

Testa att rösta igen, rösten räknas enbart om du delar inlägget på Facebook.

Du kan bara rösta en gång!