Stipendier för unga förebilder

filip reineby

Filip Reineby – Föreläsare

Finalist

Mitt mål och mitt arbete som föreläsare är att förändra unga som vuxna människors liv och världen till det bättre – genom att medvetandegöra och utveckla sättet vi kommunicerar på.

Bakgrunden till detta mål är väldigt personligt, jag har så länge jag kan minnas lidit av ett talhandikapp. Genom år av självlärd träning, utmaningar och utbildning kan jag idag använda mitt talhandkapp i kombination med retoriska kunskaper till min fördel i mitt arbete.

Att leva med denna typ av funktionsnedsättning vilket medfört elaka kommentarer i uppväxten, samt i vuxen ålder genomlida en sjukdom som en konsekvens av elakheterna, har resulterat i två budskap jag brinner för att ge till andra;

 1, Öka förståelsen för att vår kommunikativa förmåga är grunden till att nå framgång och med min öppenhet om mitt talhandikapp inspirera andra att våga göra sin röst hörd.

2, Motverka fördomarna mot snällhet och öka förståelsen för hur frånvaron av snällhet kan, direkt och indirekt, ta liv. Med målet att bevisa att snällhetens och den schyssta attitydens goda psykologiska effekter är helt avgörande för en välmående skolmiljö, arbetsmiljö och ett hållbart samhälle.

Det senaste åren har jag föreläst om min resa och om mina två budskap för tiotusentals av gymnasieelever, studenter, och medarbetare. Med ett stipendium från #getillbaka kan jag fortsätta mitt arbete i ännu större utsträckning, hjälpa ännu fler att utvecklas och fortsätta kämpa för att skapa en bättre och snällare värld.

Röstningen sker via Facebook. Tänk på att acceptera pop-ups för att kunna rösta.
petra jacob 2

Petra Jacob – SMS hjälpen

A_S2

Assiye Süer – swespacetech.com

mariella issa - getillbaka wasabi web foretagarna

Mariella Issa – Connecting People

Ayrin (Sahar)

Ayrin Khamoushi

filip reineby

Filip Reineby – Föreläsare

Louise, PACS

Louise Hammarbäck Miranda – Pacs

Foto Malin Fredrikson

Malin Fredriksson – Cirkelbyrån AB

MATILDA SANDSTRÖM

Matilda Sandström, Nordic Psychology

nonoTeam

Matteo Ghetti, Stergios Efes, Mikaela Michou – Nonorank

#GeTillbaka arrangeras av:

Delas ut av: