#GeTillbaka - Stipendier för unga förebilder i Sverige

Finalist 2020

Matilda Kong

Matilda Kong

Finalist

Jämra är en idé om att skapa mer jämlikhet och tolerans i samhället genom att uppmärksamma oss alla om omedvetna fördomar, normer och stereotyper som vi matas med genom film och kultur. Jag tycker det är superhäftigt att få jobba med något som jag både får vara med och skapa från början, som jag tror på och vars mål är att skapa ett bättre samhälle.
Eftersom det är mitt första start-up är jag beredd på att det kan gå åt pipsvängen, men eftersom vi hela tiden är redo att utmana och förändra vår idé så tror jag inte det kommer att göra det. Och gör det det, ja, då kommer jag att fortsätta jobba med entreprenörskap på ett eller annat sätt ändå!

Motivering: Jag blev tipsad om att söka det här stipendiet för att personen tyckte att jag är en otroligt bra ledare. Ledarskap har motiverat och engagerat mig sedan femtonårsåldern och jag har gått otaliga kurser, tagit tester och övat mig på alla sätt jag kunnat. Jag är mycket självmedveten och också väldigt medveten om vad jag tycker gör en bra ledare: någon som vågar lyssna, som vågar ge mandat och som vågar visa sårbarhet. Jag strävar varje dag efter att göra det och har bland annat gråtit på scen inför hundratals personer, övat upp på min förmåga att lyssna utan att döma och rekryterat människor som jag egentligen inte klickar med till 100% för att jag tror att de kan skapa värde för teamet.

Alice Moradian

Alice Moradian

Allen Mohammadi

Allen Mohammadi

Emma Ivarsson

Emma Ivarsson

HEAVEN-BEREKET-GETILLBAKA

Heaven Bereket

henning

Henning Gillberg

Jessica Lehmussaari

Jessica Lehmussaari

Martina Kaski

Martina Kaski

Mathias Brännkärr

Mathias Brännkärr

Matilda Andersson

Matilda Andersson

Matilda Kong

Matilda Kong

unnamed

Monica Tesanovic

Philip Mårtensson

Philip Mårtensson

#GeTillbaka arrangeras av:

Delas ut av: