#GeTillbaka - Stipendier för unga förebilder i Sverige

Finalist 2020

Louise, PACS

Louise Hammarbäck Miranda – Pacs

Finalist

Hej Jag är utbildad jurist med inriktning mot barnrätt och är grundare och generalsekreterare för barnrättsorganisationen PACS – Protection and Action for Childrens Rights in Sports. PACS utbildar barn i deras rättigheter enligt barnkonventionen och utbildar idrottsföreningar i hur man bedriver en idrottsverksamhet med barnkonventionen som grund.

PACS styrs av FN:s konvention om barnets rättigheter och strävar efter att barns rättigheter ska vara varaktiga etiska principer och internationella normer för beteende mot barn inom idrott.​ PACS arbetar för de globala målen 3 Hälsa och välbefinnande, 4, God utbildning för alla, 5 Jämställdhet och 16 Fredliga och inkluderande samhällen.

PACS anser att det är viktigt att barn får en hälsosam barndom där de kan utvecklas psykiskt och fysiskt och ha möjlighet att nå sitt fulla potential. PACS insisterar på att överlevnad, skydd och utveckling av barn är ett universellt utvecklingsbehov som leder till mänskliga framsteg. Läs mer på vår hemsida: www.pacssverige.se

Jag ser fram emot att få skapa lekfulla, trygga och utvecklande idrottsmiljöer för barn och inte bara i Sverige utan i hela världen! Om jag fick bli en av dessa tio grymma entreprenörer som går vidare skulle jag bli oerhört hedrad. Tillsammans skapar vi samhällsförändring!

Röstningen sker via Facebook. Tänk på att acceptera pop-ups för att kunna rösta.
petra jacob 2

Petra Jacob – SMS hjälpen

A_S2

Assiye Süer – swespacetech.com

mariella issa - getillbaka wasabi web foretagarna

Mariella Issa – Connecting People

Ayrin (Sahar)

Ayrin Khamoushi

filip reineby

Filip Reineby – Föreläsare

Louise, PACS

Louise Hammarbäck Miranda – Pacs

Foto Malin Fredrikson

Malin Fredriksson – Cirkelbyrån AB

MATILDA SANDSTRÖM

Matilda Sandström, Nordic Psychology

nonoTeam

Matteo Ghetti, Stergios Efes, Mikaela Michou – Nonorank

#GeTillbaka arrangeras av:

Delas ut av: